Zonnepanelen, waar zie je ze niet.

Zonnepanelen is een heel goede investering, uw woning krijgt een hogere waarde en uw energierekening gaat omlaag omdat u uw eigen stroom op wekt, ook kunt u de verrekende BTW terugvragen bij de belastingdienst. Vanaf Januari 2023 zijn zonnepanelen en bijbehorende installatie vrijgesteld van BTW.

Uw zonnepanelen worden vakkundig geïnstalleerd door een elektromonteur met kennis van zaken. We hebben inmiddels al honderden installaties geplaatst en al meer dan duizenden panelen mogen installeren.

Ook voor Zonnepanelen bent u dus bij ons aan het goede adres!

Wist u dat wij ook certificaten hebben behaald voor batterij-opslag? Vraag naar de mogelijkheden!

Zonnepanelen

Kijk ook eens bij onze projecten pagina voor meer zonnepanelen

Een PV-systeem van Klein Installatietechniek bevat het volgende.

De zonnepanelen:

  • Wij plaatsen panelen voornamelijk van het merk DMEGC. Dit zijn zgn. Tier 1 panelen wat betekent dat ze bij de beste 2% wereldwijd horen.

  • Deze panelen zijn zwart van kleur met een zwarte rand waardoor ze er strak uit zien op uw dak.

Dakconstructie:

  • De dakconstructie van hoogwaardig aluminium waar de zonnepanelen op gemonteerd worden. Dit materiaal is altijd van het fabricaat Esdec.

De omvormer:

  • Voor de omvormer techniek maken wij standaard gebruik van SolarEdge, dit systeem werkt met optimizers onder de panelen en heeft als voordeel dat het een heel goed schaduwbeheer systeem heeft. Mocht er schaduw op 1 paneel vallen dan heeft dit geen effect op de andere panelen in diezelfde string. Daarnaast biedt SolarEdge hele goede garanties aan. eventuele gevallen worden vlot opgelost

WILT U MEER INFORMATIE OVER ZONNEPANELEN?

Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken.